Vi beskytter dine personopplysninger

General Data Protection Regulation (GDPR) er en ny databeskyttelseslov som gjelder i alle EU’s medlemsland fra og med 25 mai 2018. GDPR erstatter den norske personlovgivningsloven, og vil blant annet innebære forandringer for de som behandler personopplysninger.

Det er viktig for oss i Hjelpemiddelspesialisten as og HandiNor as at du kjenner deg trygg med hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Derfor er vi åpne om hvordan vi samler inn, behandler og deler de data som er lagret hos oss.

Hvordan bruker vi dataene vi lagrer?

Dine opplysninger lagres hos oss for at vi i første omgang skal kunne utføre våre forpliktelser, samt videreformidle informasjon som produktnyheter, produktinformasjon, utdanningsmuligheter, tilbud, og andre relaterte nyheter i anledning din yrkesrolle eller som privatperson.

Når gir vi ut dine personopplysninger?

Vi videreformidler kun dine personopplysninger til tredjepart om det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser ihht. Avtaler etter loven. I de tilfeller vi gir ut personopplysninger til tredjepart oppretter vi spesielle avtaler som personlige dataassistentavtaler og konfidensialitetsavtaler som sikrer at personopplysningene behandles på en trygg måte.

Dine valg og rettigheter.

Den nye loven innebærer at du som kunde har en rekke rettigheter. Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og du kan be om kopi av dette. Du har også rett til å få feilaktige personopplysninger om deg korrigert eller slettet. Du er alltid velkommen til oss om du har spørsmål, eller noe du lurer på.

Du kan når som helst velge å avregistrere deg, og i forbindelse med det opphører vår databehandling for dine tidligere inngitte opplysninger, og vi tar bort dine personopplysninger fra vårt register. Avregistrering skjer enten via linken på vår facebook side, eller ved at du kontakter oss.

Vi håper selvsagt at du vil fortsette å være hos oss!

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi i Hjelpemiddelspesialisten as og HandiNor as håndterer dine personopplysninger?

Send gjerne en mail til:

Klikk her: For å ta del i vår integritetspolitikk

Vennlig hilsen
Hjelpemiddelspesialisten as og HandiNor as