HandiNor er et velrenommert firma som har eksistert siden 1989, med formål og utvikle, produsere, ombygge og spesial tilpasse tekniske hjelpemidler for funksjonshemmede.

I dag utvikler, produserer og selger vi aktivitetshjelpemidler for barn, unge og voksne funksjonshemmede.

Vi kan tilby tjenester innenfor mekanisk utvikling og ombygging, sveising av stål og aluminium, samt polstring og søm. HandiNor samarbeider tett med en rekke underleverandører, som bidrar til at vi alltid leverer høy kvalitet på våre produkter.

Vi har også egen service-/ombygningsavdeling, som utfører service, resirkulering, ombygning og spesialtilpasning av ulike typer tekniske hjelpemidler.


Individuelle løsninger – spesial tilpasning

HandiNor har muligheten til å skreddersy et hvert av våre standardprodukter slik at det passer optimalt til hver enkelt bruker. Det kan være både små og store ting som trengs endringer, og vi er alltid klare med de beste løsningene.

Vi har et stort verksted med dyktige og innovative medarbeidere som har mulighet og maskinell til å gjøre alle de nødvendige endringene som er nødvendige. Så sammen med bruker, terapeut og hjelpemiddelsentral finner vi frem til de beste individuelle løsningene i hvert eneste tilfelle.